Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de chair de potiron, en cubes
- 1000 g de lait
- 1 gousse d'ail
- 1 clou de girofle
- 5 brins de thym frais
- 4 pincées de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de vermicelles
- 70 g de parmesan, en copeaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe de potimarron
35min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Velouté de carottes
30 min
Soupe à l'oignon
1 Std.
Soupe à l'oignon gratinée
30 min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 godz. 15 min
Soupe à l'oignon gratinée
5 Std. 30 Min
Soupe au potiron
50min
Velouté de courgettes
45 min