Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pois cassés secs
- 8 tranches fines de bacon
- 2 verts de poireau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 carottes, en morceaux
- 4 feuilles de laurier frais
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 900 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1178 kJ / 280 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30 Min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55 godz.
Soupe complète végétarienne
30 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 Min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Velouté de courgettes
45 Min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 Min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.