
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 60 g de parmesan coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de côtes de blette (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail pelées et dégermées
- 150 g d'oignons pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 408 kcal / 1707 kJ
- Protein
- 13 g
- Fat
- 27 g
- Carbohydrates
- 28 g
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