Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1800 g d'artichauts (6 env.), de taille moyenne
- 100 g de vinaigre d'alcool
- 500 g d'eau
- 1000 g de fèves fraîches écossées (poids net 200 g)
- 8 gousses d'ail nouveau, pelées et coupées en deux
- 150 g d'huile d'olive
- 8 filets d'anchois à l'huile d'olive
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2255 kJ / 546 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 godz.
Salade de fèves, radis et asperge
1 godz.
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Asperges sauce romesco
45 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Asperges à la flamande
25min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Asperges sauce à l'orange
55 min