Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Légumes croquants
1h
Artichauts à la romaine
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Poireaux vinaigrette
35min