Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2965 kJ / 710 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade de Marseille
15 min.
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Canistrelli
1h
Navettes au zeste d'orange
1h 35min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
La socca
40 min.
Fiadone au citron
50min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Tarte fine aux rougets
55 Min
Pissaladière
3u.