Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2965 kJ / 710 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Cake aux fruits confits
4h 30min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50 min
Tatin de poivron et tapenade
1 godz. 5 min
Pissaladière classique
2小时
Pissaladière
3h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 dk
Pissaladière
2h 10min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Caponata sicilienne
55 dk
Pissaladière
3h