Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oranges non traitées
- 25 g de beurre
- 8 endives de petite taille, coupées en deux dans la longueur
- 2 c. à soupe de miel liquide
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 627 kJ / 151 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Ratatouille
55 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min