Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pois à la française
45 Min
Jardinière de légumes
40 Min
Petit salé aux lentilles
55min
Piperade basquaise au jambon cru
50 Min
Ratatouille
40 Min
Jardinière de légumes
40 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 Min