Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Petit salé aux lentilles
55 dk
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 Min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 Min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 dk
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Chou-fleur vapeur
20min
Porc aux lentilles
1h 20 min.
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 dk
Poireaux vinaigrette
35 Min