Devices & Accessories
Chilli con carne
Prep. 10 min
Total 35 min
6 porties
Ingredients
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
27 g
Calories
1452 kJ /
346 kcal
Fat
18 g
Fibre
10.9 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip garam masala
50 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 h
Vegetarische pizza
No ratings
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 h 40 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 h 15 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min
Chili non Carne
1 h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min