Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (optional)
or 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (optional) - 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras sous-vide
72 Std.
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de porc tradition
12sa
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Rillettes de canard
2h 30min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min