Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (optional)
or 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (optional) - 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras sous-vide
72 Std.
Iles flottantes
1 Std.
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Poires au vin rouge
5hod.
Iles flottantes
1 Std.
Magret de canard séché aux épices
360h
Rognons de veau sauce madère
20 min