Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 33.8 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 857 mg
In Collections
Alternative recipes
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Caramel liquide
25 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Chutney d'oignon rouge
24h