Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 6 poires, coupées en deux et égrainées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- glace à la vanille, pour le service
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 874.3 kJ / 209.5 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 8.8 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 19.8 mg
Alternative recipes
Foie gras sous-vide
72 godz.
Sauce caramel au café
45 Min
Cristallisation du chocolat
15min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Pintade farcie avec Betty
2h
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 godz.
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Faire sauter 400 g d'ananas
20min
Demi-poires vapeur
20min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Haricots blancs Cuisson lente
14u. 40min