Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 15 abricots frais, coupés en morceaux
- 30 g de sirop d'agave
- le jus d'un citron jaune
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre mou
- 100 g de lait
- 1 c. à soupe de pâte de pistache
- 150 g de farine de blé
- 50 g de poudre d'amande
- ½ sachet de levure chimique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1563.4 kJ / 372.9 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 42.5 g
- Fat
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 133 mg
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45 min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min
Bouchées aux pommes et aux noix
50 Min
Moelleux amandes-chocolat
50 Min
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 godz. 40 min
Cake orange-pavot
1 Std.
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40 Min
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min