Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Fraisier
15h
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Pavlova en verrine
14sa 30 dk
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Pavlova végétalienne
3sa