Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de chocolat noir, Caraïbe 66 % de chez VALRHONA, en morceaux
- 365 g d'eau
- 25 g de cacao en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour la poêle
- 1 œuf
- 125 g de farine de blé
- 100 g de chocolat pâtissier, Dulcey 35% de chez VALRHONA, en morceaux
- 30 g de pralin
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2868.1 kJ / 685.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 95.3 g
- Fat
- 31.5 g
- Saturated Fat
- 18.8 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 143.8 mg
Alternative recipes
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12 Std.
Roulés de saumon et de courgette
25min
Pains à burgers américains
3h 15min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Brioche feuilletée
5 Std.
Bulgogi de bœuf
1h 25min
Pâte à tortilla
50min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4 Std. 30 Min