Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 26.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Bûche aux cookies et chocolat blanc
24 godz. 30 min
Entremets chocolat, insert framboise
17u.
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Macarons à la fraise
2h 30min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30 min
Choux craquelins au gianduja
17u.
Crème au beurre à la meringue suisse
50min
Fraisier
15h
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Entremets exotique
24h
Entremets Passion et mangue
12 godz. 30 min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min