Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 26.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Paris-Brest
3klst
Tartelettes au citron meringuées
14h 15 min
Fraisier
15 Std.
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 godz. 40 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Choux à la crème
1 Std. 5 Min