Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 26.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Saint-Honoré
3 godz.
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40min
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Entremets exotique
24 godz.
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Fraisier
15h
Cheesecake aux speculoos
1h
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Praliné
30min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 godz. 30 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.