Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 7.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 15.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14u.
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Fraisier
15h
Macarons à la vanille
3sa
Macarons au chocolat
24h
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
New York roll au chocolat
1sa 30 dk
Paris-Brest
3sa
Macarons chocolat-framboise
27h 45min