Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 7.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 15.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40min
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Bûche vanille et framboise
50 Std. 30 Min
Fraisier
15h
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Macarons à la vanille
3 godz.
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Choux vanille-fraise
7 godz. 15 min
Choux chantilly et fruits rouges
2h