Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 130 g de beurre de tourage
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1241 kJ / 298 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Pains à burgers américains
3h 15 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Baguette tradition
15h 25min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pains aux raisins
20hod. 15min
Baguette viennoise
2h 30 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min