Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 10255 kJ / 2461 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 267 g
- Fat
- 167 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche à la mie filante
1sa 45 dk
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 godz. 40 min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche tressée
14h 40min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Brioche feuilletée
5h
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h