![Foie gras de canard Foie gras de canard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eddac486-71b7-4ca9-80eb-f1ee084c3e7e/Derivates/963f5a8d-0c8d-4ccc-8cde-670952d954bf.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 88 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Iles flottantes
1hod.
Foie gras sous-vide
72h
Minifeuilletés aux escargots
50min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce gribiche
15 Min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20 min
Gougères
40min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Cannelés
13 godz. 45 min