Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 88 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Sauce gribiche
15 Min
Cannelés
13h 45min
Iles flottantes
1 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Gougères
40 Min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Gougères
45 Min