Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, coupé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 150 g d'eau
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 907 kJ / 218 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Gougères au comté
45 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Sablés au parmesan
1 Std.
Minicannelés au chorizo
12h
Foie gras de canard
72 Std.
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Iles flottantes
1 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Gougères
40 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min