Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, coupé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 150 g d'eau
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 907 kJ / 218 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Gougères
40 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Minicannelés au chorizo
12u.
Sablés au parmesan
1u.
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Iles flottantes
1u.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min
Gougères au comté
45 Min
Cannelés au jambon
13h