Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de cerises avec les noyaux
- beurre, pour le moule
- 125 g de sucre roux, et un peu pour le moule
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de lait
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1475.2 kJ / 352.2 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 38.7 g
- Fat
- 19.7 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
Tarte amandine aux cerises
2sa 30 dk
Cuajada aux abricots
50min
Clafoutis figues-amandes
50min
Tarte aux mirabelles
50min
Clafoutis aux cerises
50min
Cobbler à la cerise
40min
Moelleux renversé aux pêches
1 godz. 5 min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Tarte amandine aux mirabelles
1sa 30 dk
Clafoutis aux abricots
55 min