Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 180 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 90 g de fécule de pomme de terre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 947.7 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 38.9 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 64.3 mg
Alternative recipes
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Madeleines
30 min
Galette bressane
13h
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Flan pâtissier
4sa 25 dk
Gâteau aux pommes
40 min
Clafoutis aux cerises
50 min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Brioche parisienne
24h
Biscuit roulé
1h 50 min