Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 220 g de farine de blé
- 700 g de lait entier
- 2 c. à soupe de rhum
- 30 g de beurre demi-sel, en dés et un peu pour le moule
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2862 kJ / 684 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 117 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Clafoutis aux pommes et amandes
1 Std.
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Œufs au lait
50min
Far aux pommes
1 Std.
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Gâteau de riz au caramel
1 Std. 40 Min
Far aux pruneaux
1h 5 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min