Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
- 1 œuf
La garniture
- 100 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 40 g de rhum
- 500 g de mirabelles, coupées en deux et dénoyautées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1694.2 kJ / 404.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 46.4 g
- Fat
- 19.9 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1 godz.
Tarte poire-chocolat
55min
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Tarte aux mirabelles
50 Min