Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de cerneaux de noix
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 250 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 5 œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2861.9 kJ / 690 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 37.8 g
- Fat
- 53.9 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à l'orange
1h
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Cake à la noix de coco
55min
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1h
Gâteau Émilie
45min
Gâteau noix-chocolat
2 godz. 45 min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min
Gâteau aux noix
45min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Cake à l'abricot
50min
Gâteau aux fruits
55min
Gâteau aux noisettes
55min