Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bredele à la cannelle
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 140 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 œufs (dont 1 battu pour la dorure)
- 1 c. à café d'écorce d'orange confite
- 1 c. à café d'écorce de citron confit
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1159.1 kJ / 277.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 30.5 g
- Fat
- 14.9 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 67.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 Std. 30 Min
Schwowebraedele
1 Std. 10 Min
Butterbredele
2h 30min
Bredele à la noisette
1 Std.
Manneles
1 Std. 30 Min
Petites lunes à la vanille
40 Min
Linzer à la confiture de framboise
1h 45min
Bredele
12h 45 min
Vanille Kipferl
35 Min
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4h 30 min
Streusel
2 Std.
Spritzbredele
25 min