Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de fruits secs variés (noix, amandes, noisettes, noix de pécan ...), concassés
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, (orange, cerise, angélique, ...), détaillés en petits morceaux
- 1 c. à soupe de raisins secs
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1.5 g
Alternative recipes
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Crackers aux graines
35 Min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Fruits déguisés
45 Min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Sucre de Noël
1 Std. 5 Min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Amandes au cacao et au café
30 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.