Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 sachet de levure chimique (11 g)
- 370 g de confiture de cerises
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2286.8 kJ / 539.4 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 83.9 g
- Fat
- 20.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pastis landais
2 Std. 30 Min
Tourteau fromager
50min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Croustade gasconne aux pommes
45 min
Kouign-amann à la framboise
3h
Le russe
3h
Tourte aux pommes et fruits rouges
3h 25 min
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Gâteau nantais
1 godz.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 godz.
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Flan pâtissier au chocolat
3h