Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 20.4 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Bûche glacée
8h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Bûche glacée chocolat mandarine
5 godz. 45 min
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Bûche glacée menthe-chocolat
17 Std.
Bûche sorbet aux trois parfums
1 godz. 20 min