Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 20.4 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 Std.
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Mignardises à la mousse de fruit
7u. 45min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min
Bavarois à l'abricot
12h
Macarons au chocolat
24h
Bûche sorbet aux trois parfums
1 godz. 20 min
Macarons au café
24h
Bûche glacée
8h