Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les pommes duchesse
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g de beurre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 jaunes d'œufs
Les tournedos et la sauce au poivre
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tournedos
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2513.8 kJ / 600.8 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 35.8 g
- Fibre
- 3.2 g
Alternative recipes
Sauce hollandaise
25 menit
Sauce béarnaise
20min
Sauce cocktail
10 min
Sauce béarnaise
20min
Beurre blanc
25 menit
Beurre blanc
20min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Turbot sauce champagne
30min
Sauce beurre blanc
20min
Marinade pour crevettes à griller
2 Std. 15 Min
Sauce au poivre
25 menit
Sauce tartare
10 min