Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 30 g d'échalote
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 140 g de sardines à l'huile, égouttées
- le jus d'un citron jaune
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 763 kJ / 183 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 1.8 g
- Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Cuisson des œufs
20 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Œufs de caille en meurette
55min
Menu petit prix - Œufs mimosa aux sardines
2h 35min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Œufs farcis
30 Min
Palourdes au cidre
35 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 Min
Œufs farcis
30 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min