Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- de beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 3 citrons jaunes de Menton, non traités, zeste et jus
- 150 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2046 kJ / 490 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 30.8 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake anglais au citron
13 Std. 20 Min
Gâteau aux noisettes
55min
Gâteau fondant aux noix
40 Min
Fiadone au citron
50 Min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Tarte à la noix de coco
1 Std.
Tarte à l'orange
12h
Gâteau tout citron
55min
Fiadone
55min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 Min
Clafoutis aux abricots
55min