Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de pâte brisée maison
- 80 g de beurre, et un peu pour le moule
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 500 g d'abricots frais, en oreillons
- 4 c. à soupe de cassonade
- 150 g de framboises fraîches
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 28.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tartelette aux fruits rouges
1 Std.
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20 min.
Tarte aux prunes et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 Std. 30 Min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 Min
Tarte aux mirabelles
50 Min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min
Tarte aux fraises
4h
Minitartes fines nectarine-pistache
1 Std. 25 Min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min