Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72 godz.
Tapenade
10min
Rillettes de lapin
12 godz.
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Joues de porc à la bière
1h 10 min.
Parmentier de canard aux oignons
50 dk
Moules à la sauce chorizo
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 dk
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min