Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Langouste au combava
55min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Joues de porc au citron confit
1h 5 min
Rillettes de canard
2h 30 min
Magret de canard séché aux épices
360h