Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
or 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 47.5 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Sauce rouille
10min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12hod.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Aïoli traditionnel
10min