Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
or 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Turbot sauce champagne
30 Min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Carré d'agneau en croûte
55min
Tartare de bar
10min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min