Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Guacamole
5min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Ceviche de poisson
30min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Tartare de thon rouge
1ωρ. 15 λεπτ.
Tartare de dorade à la thaïe
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarama maison
10min
Tartare de bar
10min
Aïoli traditionnel
10min