Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 11.5 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade
10min
Aïoli traditionnel
10min
Terrine bressane
24 Std.
Anchoïade
15min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Galette bressane
13h
Gratinée aux oignons
50 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15min