Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 g de beurre, pour le plat à gratin
- le zeste d'un citron jaune
- le zeste d'un citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 300 g de chair de courge d'hiver, type butternut, potiron ou citrouille, détaillée en cubes
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 727 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 2.8 g
Alternative recipes
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Crème brûlée légère au potimarron
50 Min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Flans de poireau
35 Min
Flan de patate douce aux épices
55min
Crème de marrons
45 Min
Milla de potiron
1 Std. 10 Min
Flan de patate douce
40 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Flan d'aubergine
1 Std.
Chou-fleur en soufflé
55min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min