Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 g de beurre, pour le plat à gratin
- le zeste d'un citron jaune
- le zeste d'un citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 300 g de chair de courge d'hiver, type butternut, potiron ou citrouille, détaillée en cubes
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 727 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 2.8 g
Alternative recipes
Flans de petits pois
1 godz.
Flan de patate douce aux épices
55 min
Flan de patate douce
40 min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 godz.
Terrine de potimarron aux noisettes
4 Std. 30 Min
Flan au potiron et aux pommes
3 Std. 30 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Gratin de courge
1 godz.
Flan d'aubergine
1 godz.
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min