Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le moule
- 1 dose de safran (0,1 g), à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lait
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm)
- 20 g de cassonade
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 3290 kJ / 787 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 13 g
Alternative recipes
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1hod.
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Tarte à la rhubarbe
1hod.
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Clafoutis prune-cannelle
40 Min
Gratin rhubarbe et noix
45 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1hod. 15min