Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1065 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs à la florentine
1 Std. 5 Min
Salade de raie
1h 45min
Purée de céleri
25 min
Champignons farcis
55 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Velouté aux cosses de petits pois
35 λεπτ.
Céleri rémoulade
10 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 min
Endives au jambon
1 godz. 15 min