Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Crème d'endive au colombo
30min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1hod.
Velouté de concombre aux noix
10 dk
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Velouté de châtaigne
35 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min