Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de feuilles de blette
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
- 250 g de farine
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 15 g de levure chimique
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tourte aux blettes
13h
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Quiche à la courge musquée de Provence
1 Std. 10 Min
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Gratin de blettes
1 Std.