Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois d'asperge
15 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min
Soufflés glacés à la mangue
9h
Nougat de chèvre aux fruits frais
12 Std. 35 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au citron
15 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Baba au rhum
3sa
Crémeux glacé aux pêches
3h 45min