Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Crème anglaise à l'orange
1h
Poires au vin rouge
3h 20min
Sabayon
15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Crème brûlée à la violette
2h 15 min.
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12sa 30 dk
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2u. 20min
Baba au rhum
3 Std.
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Soufflé aux agrumes
30min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Sauce à la mangue
50min