Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Mousse de yaourt au citron
3 Std. 20 Min
Mousse de kiwi
2h 15 min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 godz. 45 min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Gaspacho mangue-avocat
10 dk
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min