Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 35.2 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Bavarois à l'abricot
12h
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Mousse à l'abricot
2h
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Mousse de fraise
4h 15 min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min