Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 35.2 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse à l'abricot
2 Std.
Mousse à l'abricot
3h 30min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse vanille-pomme
7h
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Mousses de framboises
1h 15min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.