Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.8 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 Min
Tarte tatin
1 Std.
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Tartelette fine aux pommes et glace vin rouge et épices
4h
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 godz. 5 min
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Gâteau basqu'ô fraises
1sa 45 dk
Tarte poire-chocolat
55 dk
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min