Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.8 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tarte Tatin au gingembre
1 godz. 40 min
Clafoutis aux abricots
55 min
Tartelettes amandines aux figues
1h 30min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Tarte tatin
1h
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50 min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Crumble de figues à la noisette
45 Min