Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.8 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 Min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Pasteras aux pommes
25 Min
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Tarte Tatin au gingembre
1h 40 min
Crumble poire-chocolat
55 Min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 Min
Carré aux fraises
13h 15 min.
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 godz. 30 min
Moelleux poire-noisette
45 Min