Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mousse de chèvre
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
La compotée de fraises
- 400 g de fraises, et quelques-unes pour la finition
- 45 g de sucre en poudre
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 35.5 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 Std. 20 Min
Lassi épicé
1h 10 phút
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Citrons farcis au thon
15 Min
Pavlova à la grenade
3h
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Mousse glacée à la menthe
12sa
Soufflé aux agrumes
30 Min