Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille, fendue en deux
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de groseilles rouges
- 150 g de fraises, coupées en deux et quelques-unes pour la décoration
- 2 blancs d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 213 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 10.3 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Gaspacho carotte-orange
1h 20 min
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Mousse à l'abricot
2h
Velouté de framboises au lait ribot
10 Min
Soufflé glacé à la pêche
4h 40min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Verrines estivales
12 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Verrine céréales et mousse kiwi
20 Min
Mousse à l'abricot
3h 30min